"ЕРУ Трейдинг" хоче взяти участь у приватизації ОПЗ

П'ятниця, 21 квітня 2017, 14:30

Українська компанія "ЕРУ трейдинг", що є дочірнім підприємством корпорації "ЕРУ", планує взяти участь у приватизації Одеського припортового заводу.

Про це заявив співвласник "ЕРУ Трейдинг" Андрій Фаворов, передає кореспондент ЕП.

"Багато слів було сказано про те, щоб провести приватизацію цього підприємства вже в цьому році. Ми це щиро підтримуємо. Ми, напевно, докладемо всіх зусиль для того, щоб взяти участь в конкурсі", - заявив Фаворов.

Реклама:

"Ми бачимо, що ринок газу, який запустився, і ринок добрив, щільно пов'язані. Ми хочемо, щоб обидва ринки були успішні і дозволили Україні повністю забезпечити себе ресурсом", - додав він.

Нагадаємо, Фонд державного майна обрав "Еру Трейдінг" для поставки природного газу на Одеський припортовий завод.

Згідно статуту "Еру трейдінг", учасниками цього ТОВ є "Еру файненс лтд" (Кіпр) з 99,9% часткою у статутному капіталі і ТОВ "Енергетичні ресурси України". Кінцевими бенефіціарами кіпрської фірми у ЄДРЮО вказані киянин Ярослав Стефанович Мудрий, американець Дейл Веслі Перрі і прописаний у Києві громадянин США Андрій Фаворов. Раніше Фаворов займав посаду директора з комерційної діяльності ДТЕК.

"Еру Трейдинг" - дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України", що спеціалізується на здійсненні трейдингових операцій ліквідними продуктами (газ, вугілля, електроенергія). ЕРУ - девелоперська компанія, орієнтована на реалізацію проектів в українській енергетиці.

Варто нагадати, що "ЕРУ трейдінг" стала переможцем одного з тендерів на поставку техногазу для Укртрансгазу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: