Ryanair почне літати з Києва і Львова на 2 місяці раніше

Четвер, 13 квітня 2017, 15:52

Авіаперевізник Ryanair оголосив про відкриття маршрутів зі Львова та Києва на два місяці раніше запланованого.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як йдеться у повідомленні, відкриття нових рейсів з двох українських міст відбудеться у вересні, на два місяці раніше, ніж було попередньо заявлено, через високий попит з боку українських клієнтів і гостей країни.

"Ryanair буде здійснювати польоти з аеропортів Києва і Львова до аеропорту Лондона (Станстед) в рамках розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017 року, який загалом включає 11 нових напрямків", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Ольга Павлонка, менеджер з продажу та маркетингу Ryanair в Центральній і Східній Європі зазначила, що компанія розпочала продаж квитків на рейси, що виконуватимуться у вересні та жовтні, за ціною лише від €24,99 (719 грн). Дешеві квитки доступні для бронювання на сайті Ryanair.com до опівночі понеділка (17 квітня).

"Прихід Ryanair до України підтверджує статус нашої держави як частини Європи та відкриє громадянам нові можливості у доступі до якісного, швидкого, комфортного та доступного рівня пересування у просторі", - зазначила Тетяна Романовська, генеральний директор Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Нагадаємо, що Ryanair вже повідомляли про про відкриття авіамаршруту "Львів-Берлін" з вересня, замість анонсованого раніше старту в листопаді.

Читайте також: Пристебніть паски: Ryanair летить в Україну

Раніше ЕП також писала про плани Ryаnair в Україні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: