"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 8 березня 2017, 19:30

Ryanair летить в Україну та інші новини за 8 березня.

Погана новина. Україна потрапила в список найдешевших країни для життя за версією американського грошового порталу GoBankingRates, де зайняла 24 місце.

Гарна новина. 15 березня "один із найбільших європейських лоукостів" може заявити про намір зайти на український ринок авіаперевезень. Після того, як згадка українських аеропортів Жуляни і Львів з'явилася в коді нідерландської версії сайту Ryanair, стало зрозуміло що це за лоукостер і звідки він буде літати.

І ще про європейський транспорт в Україні. Польський віаперевізник LOT і польська залізнична компанія PKP Intercity хочуть посилити свою присутність в Україні.

Реклама:

І ще про транспорт. Рух на міжнародній трасі М-05 "Київ-Одеса" в районі Умані (Черкаська обл.), який  напередодні перевізники блокували на знак протесту, повністю відновлено.

Конфуз дня. Під час обшуку в директора ДП "Електровозобудування" Олександра Зельдіна виявлено покритий золотом рукомийник.

Текст дня:

"Анатомія економіки популістів".

Популістські рухи пропонують схожий економічний рецепт. Уряди Угорщини, Польщі та США можуть дати світу деяке уявлення про те, що може чекати на людство. Виборці проковтнуть гірку пілюлю чи почнуть шукати вихід?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!