"Укрпошта" запустить експрес-доставку за один день

Четвер, 30 березня 2017, 20:22

ПАТ "Укрпошта" з 1 квітня 2017 року вводить послугу експрес-доставки "Прискорена пошта", згідно з якою, доставка в більшість міст і населених пунктів України буде здійснюватися за один день.

Про це сказав в.о. гендиректора "Укрпошти" Ігор Смілянський агентству "Інтерфакс-Україна" в ході IV Всеукраїнського форуму Forum Zakupki в четвер.

"Це буде доставка на наступний день в більшості міст України та за два дні до деяких регіонів. Це вже впроваджено в Києві, а тепер буде у всій країні", - заявив Смелянскій.

За його словами, тарифи "Укрпошти" для відправлень великої маси по Києву і Україні на 30-40% нижчі за тарифи інших учасників ринку.

Реклама:

Смілянський також повідомив, що в квітні "Укрпошта" здійснить ребрендинг.

"Три відомі світові компанії погодилися безкоштовно розробити для нас концепцію нового бренду. Перемогла одна з концепцій, нам нададуть її остаточний варіант в неділю і, гадаю, ми його затвердимо", - сказав керівник ПАТ.

Смілянський додав, що ребрендинг передбачатиме новий логотип, новий слоган і нову колірну гамму.

ПАТ "Укрпошта" входить в сферу управління Міністерства інфраструктури, є національним оператором поштового зв'язку. Надає більше 50 видів послуг майже в 12 тис. відділень по всій країні. Штат підприємства налічує 70 тис. працівників, з яких 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: