Опубліковано рейтинг найбільш пунктуальних авіакомпаній

Четвер, 2 березня 2017, 14:03

Сервіс для самостійних мандрівників TripMyDream опублікував рейтинг найбільш пунктуальних авіакомпаній з рейсами з України.

Про це йдеться в рейтингу сервісу, який є в розпорядженні ЕП.

У рейтингу компаній з рейсами з України лідируючу позицію зайняла авіакомпанія Belavia: 75% рейсів без запізнень, всього 2% відхилень від графіка більш ніж на 30 хвилин, середній час прибуття - на 5 хвилин раніше терміну.

При цьому загальна оцінка пунктуальності Belavia склала 9,99 балів з 10-ти, в той час як лідер загальносвітового рейтингу Alitalia отримав 9,92 бала.

Реклама:

Друге і третє місце в рейтингу компаній з рейсами з України займають LOT і TurkishAirlines: 73% і 79% рейсів в рамках графіка або з випередженням, 5% і 6% запізнень на термін більше півгодини.

 

Крім Belavia, LOT і TurkishAirlines, до списку найбільш пунктуальних авіакомпаній, у яких є рейси з українських аеропортів, потрапили AustrianAirlines, PegasusAirlines, Lusthansa, Atlasjet, KLM, WizzAir і AirBaltic.

Також наголошується, що учасник "українського" рейтингу Atlasjet продемонстрував найбільшу кількість серйозних запізнень - кожен десятий рейс цієї авіакомпанії спізнюється на півгодини і більше.

При цьому Atlasjet показує найвище значення за параметром "середній час прибуття": на 12 хвилин раніше терміну.

Рейтинги складалися на підставі даних, які є у відкритому доступі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!