Гройсман запросив Маска впровадити в Україні проекти з відновлюваної енергії

Понеділок, 13 березня 2017, 16:26

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запросив засновника SpaceX і Tesla Ілона Маска запустити в Україні проекти зі збереження відновлюваної енергії.

Про це він написав у Twitter, передає "Громадське".

Під постом Маска про проект з енергозбереження в Австралії його запитали про можливість створення схожого в Україні.

На що Маск відповів: "Звичайно. Просто ознайомтеся з моїм попереднім твітом про ціну (250 доларів за кВт/год на рівні пакета). Сайт скоро оновимо, тому буде повна прозорість", — написав він.

Реклама:
 

У свою чергу прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на повідомленням Маска та запропонував поговорити про це детальніше.

"Дякую, цікава ідея. Україна дуже хоче стати випробувальним полігоном для інновацій. Давайте поговоримо про це докладніше", — написав Гройсман.

Насправді Ілон Маск просто відповів на коментар Гройсмана у Twitter. Сам коментар абсолютного нічого не означає та не дає ніяких гарантій щодо впровадження будь-яких систем.

Звичайно, що Маск міг би написати коментар стосовно будь-якої країни. Більше того, фраза "Звісно, ознайомтесь з попередньою пропозицію" не дає підстав вважати, що Маск розглядає Україну, як поле для реалізації свого проекту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: