Литва показала, як змусити Tesla будувати у себе заводи

Неділя, 5 лютого 2017, 10:33 -

Литовські програмісти за 2 дні побудували гігантську віртуальну версію заводу Tesla в грі Minecraft.

Про це пише Hollywood Reporter.

Таким чином, литовці хотіли привернути увагу CEO Tesla Ілона Маска до своєї країни, щоб компанія побудувала новий завод в Литві.

Владас Ласас, який стоїть за проектом, каже, що вони вирішили відправити повідомлення Маску, щоб переконати його в тому, що в Литві величезна кількість умілих людей і достатньо місця для будівництва нового заводу.

Реклама:

За його словами, над проектом працював 41 програміст. На створення віртуального заводу Tesla в грі Minecraft литовцям знадобилося всього два дні.

У Tesla оцінили старання литовців. У п'ятницю в Twitter компанії було розміщено відео проекту з повідомленням: Литва знає шлях до нашого серця.

В середині січня депутат від "Народного фронту" Віктор Романюк також звертався до Маска з пропозицією побудувати завод в Україні, однак, його звернення складно назвати оригінальним.

У своєму листі, який він виклав на сторінці в Facebook, нардеп пише, що в Україні - потужна фізична і математична школи, і низькі податки (в порівнянні з європейськими країнами). У зверненні Романюк також згадує боротьбу українців з олігархами і російську агресію.

 

Депутат закликав репостити листа, "щоб він точно потрапив до Маска".

Станом на 5 лютого в Twitter Маска і Tesla не було відповіді на лист нардепа від "Народного фронту".

Микола Топалов, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: