Іванчук каже, що не має відношення до компанії, яка купує частину хімзаводу у росіян

Субота, 4 лютого 2017, 13:01

Заступник голови фракції "Народний фронт", народний депутат Андрій Іванчук заявляє, що не має відношення до компанії Techinservice Limited, яка планує купити 25% підприємства "Карпатнафтохім".

Про це йдеться у коментарі Іванчука, переданому ЕП.

Депутат заявляє, що  не має жодного відношення ні до українських, ні до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої держави.

"Повна інформація про належне йому рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у електронній декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що російський "Лукойл" продає 25% підприємства "Карпатнафтохім" (Івано-Франківська область) компанії Techinservice Limited, яку пов'язують з Ігорем Коломойським і депутатом від Народного Фронту Андрієм Іванчуком.

Techinservice Limited - компанія, зареєстрована в Лондоні. Вона є дочірньою структурою компанії підприємства "Техінсервіс", яке виробляє в Україні біоетанол.

В інтерв'ю "Українській правді" Ігор Коломойський заявив, що володіє Техінсервісом разом з депутатом від "Народного фронту" Андрієм Іванчуком.

Ще раніше колишній голова "Укрспирту" Михайло Лабутін, який зараз знаходиться в розшуку, також заявляв, що Іванчук має відношення до "Техінсервісу".

Сам Іванчук в інтерв'ю Українській правді цю інформацію спростував і заявив: "Один з моїх товаришів Василь Палійчук має відношення до цієї компанії, яка займається абсолютизацією... Ми з дитинства знайомі, вчилися разом. Він директор цього підприємства". 

Формально британська компанія записана на Ігоря Щуцького, керівника ТОВ "Виробнича група Техінсервіс". В одній з презентацій цієї компанії Techinservice Limited вказана як її дочірня структура.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: