OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 27 лютого 2017, 21:00

Гонтарева йде у відставку і інші головні економічні новини дня.

Новина дня. Цього тижня голова НБУ Валерія Гонтарева може бути звільнена.

За словами джерел ЕП, Гонтарева хоче звільнитись за власним бажанням, однак поки що президент України Петро Порошенко не готовий її відпускати, оскільки немає нової реальної кандидатури на цей пост.

МВФ дня. У порядку денному засідань ради директорів Міжнародного валютного фонду, який розписаний до 6 березня 2017 року, питання подальшого фінансування України відсутнє.

Реклама:

УЗ дня. ПАТ "Укрзалізниця" оголосило тендер на закупівлю 38 пасажирських купейних спальних вагонів з очікуваною вартістю 875,5 млн гривень.

Про ДФС. Міністр фінансів Олександр Данилюк вважає, що політика, якої дотримується Державна фіскальна служба, стримує економічне зростання країни.

Іновація дня. "Укрпошта" планує перевести свої відділення у великих містах на новий графік роботи - з 1 травня 500 відділень працюватимуть без обідньої перерви.

Погроза дня. Бойовики погрожують припинити поставки вугілля в Україну, а також ввести "зовнішнє управління" на підприємствах, що працюють на окупованих територіях, але зареєстровані на вільних територіях, якщо не буде знята блокада.

Курс дня. 27 лютого котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 27,03-27,06 гривні за долар.

Про Nokia 3310. Компанія HMD Global представила нове покоління смартфонів легендарної марки, серед яких Nokia 3310 у сучасному дизайні.

Тексти дня:

"Арсен Аваков: Ми маємо погану податкову міліцію, але й бізнес — не ангели".

ЕП поговорила з міністром внутрішніх справ про податкову міліцію і про новий орган, який повинен її замінити — фінполіцію. Чому Аваков її вважає "виродком", і з чим він не згоден.

"Лайфхак для бізнесу: як діяти, якщо завітали "ревізори".

Бізнес вірив, що мораторій на перевірки збережеться до 2018 року. Виявилося, це не так. Хто навідується найчастіше і як приймати гостей?

"Електрокари захоплюють світ, але Україна не здається".

Скільки років знадобиться владі, щоб усвідомити конкурентну перевагу і потенціал раннього ринку електромобілів? 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!