"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртранснафта" відписала півмільйона на розробку системи оплати праці

Неділя, 26 лютого 2017, 16:42

ПАТ "Укртранснафта" 20 лютого уклала угоду з ТОВ "Телент Едвайзорс" про кадрові послуги на 528 тисяч гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

До 15 квітня мають розробити і впровадити системі оплати праці. Ніяких деталей про предмет закупівлі у звіті про укладення договору не оприлюднено.

Київська HR-агентство "Телент Едвайзорс" Олени Бондар, Надії Горб і директора Олексія Комліченка нещодавно увійшло у міжнародну групу "Odgers Berndtson".

Реклама:

Комліченко очолював комісію при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств з проведення конкурсного відбору на посаду керівника УДПППЗ "Укрпошта".

Він також володіє ТОВ "КЛВР" із Романом Бондарем і Русланом Громов’юком.

Перед створенням "Talent Advisors" Комліченко керував департаментом персоналу інвестиційної компанії "Concorde Capital", а ще раніше працював у "XXI Century Investments".

Олені Бондар також належить ТОВ "Профіт Україна" разом із Уляною Медухою.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року гендиректором державної "Укртранснафти" став екс-директор мережі автозаправок "Вік-ойл" Микола Гавриленко.

Раніше він також був співвласником вірґінського офшора "Turitella Corporation" разом з Андрієм Адамовським, Ігорем Філіпенком та Андрієм Малицьким.

У цих трьох людей є зв’язки з впливовим депутатом з фракції "БПП" Олександром Грановським, який в свою чергу близький до нардепа від "БПП" Ігоря Кононенка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!