МЕРТ заборонив імпорт зрідженого газу найбільшим трейдерам

П'ятниця, 10 лютого 2017, 20:43

Міністерство економічного розвитку і торгівлі своїм указом №154 від 6 лютого ввело санкції проти 17 українських трейдерів нафтопродуктів.

Про це пише OilNews.

Згідно з інформацією, введені санкції виду III, що передбачають заборону зовнішньоекономічної діяльності. Спецзаходи починають діяти з 18 березня 2017 року.

Зокрема, під санкції потрапили юрособи таких трейдерів як "Паралель", "Укргазпетролеум", "Віолана-ПЕК", "Реал-НП", "УПК-Европлюс", "Надія", "Автотранс", "Газтрон-Україна", "Пропан-Трейд".

Реклама:
 
 

Видання відзначає, що обмеження введені у зв'язку з кримінальним провадженням у ст. 258-5 КК України (Фінансування тероризму).

Іншим указом - №155 - МЕРТ ввів заборону на діяльність восьми компаній-нерезидентів. Підставою для санкцій, згідно з додатком до указу, також служать матеріали СБУ, що надійшли в МЕРТ 3 лютого 2017 року.

 
 

За даними видання, сім з восьми нерезидентів в 2016 році здійснювали відвантаження на адресу українських компаній, згаданих в указі МЕРТ №154.

У той же час, WEST TRADING & MARKETING OIL є одним з великих постачальників для компанії "Імпорт транс сервіс", що входить в структуру WOG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: