Екс-голова банку "Михайлівський" повідомив, де він

Вівторок, 31 січня 2017, 10:49

Колишній голова правління банку "Михайлівський" Ігор Дорошенко заявив, що перебуває в лікарні і не переховується від слідства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"З четверга перебуваю в лікарні. Був госпіталізований по швидкій допомозі. Не переховувався і не планую. Всі обов'язки, покладені законодавством, в тому числі з інформування відповідних інстанцій, я і адвокати виконуємо", - написав він.

Як повідомлялося, 27 січня Дорошенко не з'явився до слідчого прокуратури для оголошення нової підозри (окрім розкрадання майна йому додатково інкримінується доведення банку до банкрутства).

Реклама:

При цьому прокуратура перевірила інформацію про хворобу Дорошенка, надану його адвокатом. Відомство не знайшло підстав для його госпіталізації. Наразі правоохоронці встановлюють місцезнаходження підозрюваного.

"Перевіркою інформації про хворобу Дорошенка, що була надана його адвокатом, отримані документальні підтвердження про відсутність підстав для його госпіталізації", - повідомили у прокуратурі Києва.

13 серпня Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього голову правління банку "Михайлівський" на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.

5 грудня той самий суд звільнив з-під варти Дорошенка і застосував до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!