"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Жебрівський пообіцяв "ДТЕК" Ахметова проблеми

П'ятниця, 13 січня 2017, 14:48

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський обіцяє "проблеми" компанії "ДТЕК" і її акціонерові, бізнесменові Рінату Ахметову через втручання в створення об'єднаних громад у регіоні.

Про це він заявив на прес-конференції в Краматорську ввечері 12 січня, передає "Остров".

"Є "ДТЕК", який, на жаль, почав власну політику. Я попереджав власників "ДТЕК" - займайтеся господарською діяльністю, не лізьте в політику. На жаль, є один з представників "ДТЕК", яка чомусь вирішила, що під "ДТЕК" буде сформована велика Добропільська громада. Не допущу цього всього", – заявив Жебрівський.

"Буде те, що на користь людям – наближення адміністративних послуг. Звертаюся до пана Тищенка і головного акціонера – якщо їх співробітниця буде втручатися в політику, вони матимуть великі проблеми", – заявив губернатор.

Він зазначив, що "ДТЕК" разом із мером Добропілля Андрієм Аксьоновим виступають за створення об'єднаної територіальної громади з адміністративним центром в зазначеному місті і вони "почали нагинати людей з приводу великого єдиного Добропілля".

"Цього не буде. Будуть мати проблеми і Аксьонов, і "ДТЕК". Є розмежування: політика, будь ласка, до Верховної Ради, в партію і – вперед, займайтеся політикою. Бізнес в політику не лізе. Це ключове питання .. Я дуже прошу акціонера задуматися і звернути увагу на ту розмову, яку неодноразово з ним мали: бізнес – окремо, політика – окремо", – підкреслив Жебрівський.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!