"Укроборонпром" показав модернізованого "Мисливця"

П'ятниця, 9 грудня 2016, 12:48

ДП "Житомирський бронетанковий завод", який входить до складу ДК "Укроборонпром", показав можливості передової цифрової системи управління вогнем, яка встановлена на модернізованій версії БМП-1УМД, яка отримала назву "Мисливець".

Про це йдеться у повідомлені "Укроборонпрому".

"Ця система здатна у автоматичному режимі розпізнавати та відслідковувати цілі та є одним із елементів створення роботизованих бойових модулів", - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, завдяки ній БМП-1УМД "Мисливець" може використовуватись не тільки як засіб транспортування та вогневої підтримки підрозділів, а й як автономна бойова одинця із дистанційним керуванням.

Реклама:

Окрім того, "Мисливець" оснащений німецьким двигуном, сучасним бойовим модулем із гарматно-ракетним озброєнням та комплексом зниження помітності.

 

Слід зазначити, що у цей же день свої бойові можливості показав і безпілотний тактичний багатоцільовий транспортний засіб "Фантом" від ДП "Спецтехноекспорт", який входить до складу ДК "Укроборонпром".  

Нагадаємо, що перша публічна прем‘єра БМП-1УМД "Мисливець" відбулась під час міжнародної виставки "Зброя та Безпека", яка пройшла у жовтні цього року у Києві.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!