OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 18 грудня 2016, 19:21

Термінова нарада Кабміну, скасування держрегулювання цін на продукти і зниження ціни газу для опалення бюджетних організацій - головне за вихідні.

Кабмін може терміново зібратися сьогодні ввечері. Спочатку повідомлялося, що це буде засідання, але пізніше стало відомо, що це буде просто урядова нарада. Щодо теми зустрічі один з членів Кабміну повідомив УП: "Або Приват (банк), або бюджет".

Кабмін знизив ціну газу для опалення бюджетних організацій. Кабмін поклав на НАК "Нафтогаз України" зобов’язання постачати газ для потреб опалення та гарячого водопостачання бюджетних установ за ціною 4 942 грн (без транспортування і ПДВ).

Кабмін продовжить скасування держрегулювання цін на продукти.

Реклама:

"Ми скасували цінове регулювання, як показала практика, на сьогодні це була досить корумпована система, де створювалися обмеження, ніхто її не дотримувався, ніякий на ринок, на ціни вона не впливала, але чиновнику давала можливості впливати на реальний сектор, на реальних підприємців. Ми це повністю скасували і вважаємо, що цей експеримент, який розпочався з 1 жовтня, сьогодні виявився виправданим, і ми будемо далі його продовжувати", - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Стало відомо, за що депутати хочуть звільнити Насірова та Білана.

На сайті Верховної Ради оприлюднено проект постанови про визнання роботи голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та його першого заступника Сергія Білана незадовільною та звільнення їх з займаних посад.

"Необхідність звільнення Насірова і Білана з займаних посад пояснюється численними фактами порушень, вчиненими високопосадовцями, зловживанням службовим становищем, здійсненням неефективної фіскальної політики, направленої виключно на тиск на платників податків і приховування незаконної діяльності окремих суб’єктів господарювання", - йдеться в пояснювальній записці.

Wizz Air почав польоти до Києва з Братислави.

Літак Wizz Air приземлився в Братиславі в 7:38. Зворотній рейс о 08:30 за місцевим часом, час прибуття до Києва - 10:55.

Рейси виконуватимуться двічі на тиждень - по вівторках і суботах. З серпня частота польотів зросте до чотирьох разів на тиждень.

Вартість квитків починається від 829 грн (за умови покупки завчасно). Якщо квитки купувати зараз на дату до кінця грудня, то ціна становитиме 1669 грн і вище.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!