ГПУ купує Холодницькому розкішну Toyota Camry за мільйон

Вівторок, 13 грудня 2016, 12:07

Генеральна прокуратура України визнала ТОВ "ВіДі Автострада" переможцем торгів щодо закупівлі легкових автомобілів за 3,61 млн гривень.

Про це повідомляється в системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Генпрокуратура планує придбати для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури дві Toyota Camry у різних комплектаціях та три автівки Toyota Corolla Multidrive S 2016 року виробництва.

Найдорожче коштуватиме Toyota Camry Premium за 920 тисяч гривень. Авто матиме максимальну комплектацію, в якій передбачена 6-ступінчаста автоматична коробка передач, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, автоматичний трьохзонний клімат-контроль, круїз-контроль, камера заднього виду, люк з електроприводом.

Реклама:
 

Передні крісла матимуть електропідігрів. Навігаційна система GPS матиме можливість безкоштовного оновлення впродовж трьох років.

 

Toyota Camry у комплектації Prestige за 843 тисяч гривень має трохи менше додатковий опцій. Наприклад, відсутній люк з електроприводом.

На сайті "ВіДі Автострада" ціни на базову комплектацію Toyota Camry починаються з 717 тисяч гривень, Toyota Camry Prestige можна придбати за 869 тисяч гривень, а Toyota Camry Premium за 948 тисяч гривень.

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, Multidrive S з бензиновим двигуном теж має максимальну комплектацію: камеру заднього виду зі статичною проекцією, підігрів сидінь, клімат-контроль, кольоровий мультиінформаційний дисплей 4.2, аудіо систему Toyota Touch 2 з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7.0 та 6 динаміками.

"ВіДі Автострада" продає Toyota Corolla Multidrive S у максимальній комплектації за 548 тисяч гривень. "ВіДі Автострада" належить до групи "ВіДі" Віталія Джуринського.

Як повідомлялося, Генпрокуратура також придбає мікроавтобус Volkswagen Т6 Caravelle за 1,38 млн гривень для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яку очолює Назар Холодницький.

Його першим заступником є Максим Грищук, який очолював прокуратуру Львова і відомий як учасник бойових дій у Донецькому аеропорту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: