Іванющенко переписав свій палац на футбольного менеджера з Монако

Середа, 16 листопада 2016, 13:17

Екс-регіонал Юрій Іванющенко місяць тому переписав свій "палацовий комплекс" у Конча-Заспі на людину з ім'ям Пауло Урфер.

Таке ж ім'я у менеджера футбольної команди у Монако, де постійно мешкає Іванющенко, йдеться у розслідуванні "Наші гроші з Денисом Бігусом".

 

Як зазначається, 19 жовтня 2016 року 15 тисяч квадратних метрів "комплексу у складі житлової малоповерхової забудови та об'єктів адміністративно-офісного та рекреаційного призначення" на 21-кілометрі Столичного шосе за договором купівлі-продажу відійшли новому власнику на ім'я Урфер Паоло.

Реклама:

Також новий набувач отримав низку ділянок, з яких складається палацовий комплекс, пише видання.

"Зазначимо, що частина ділянок, на яких не розташовані будівлі - залишились оформлені на компанії з орбіти впливу самого Іванющенка", - йдеться в матеріалі.

 

Як зазначається, людина з ім'ям покупця нерухомості Іванющенка живе в Монако і працює футбольним менеджером.

Відомо, що Монако є і місцем постійного проживання самого Іванющенка. Як зазначається у сюжеті, син Іванющенка - Арсен - футболіст, і починав займатися футболом саме в юнацьких командах в Монако.

Нагадаємо, палацовий комплекс, схожий на Версаль та записаний на компанії з орбіти Іванющенка програма "Наші гроші" виявила на початку 2014 року.

Комплекс складається з адміністративно-офісної будівлі, центрального будинку, кіно-концертної зали, картинної галереї, банного комплексу, саду, трьох озер та причалу.

Землю комплексу площею 35 гектарів вивели за часів мера Леоніда Черновецького на низку приватних кооперативів.

Після чого землю провели через низку переоформлень, переписуючи деякі ділянки по 6 разів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: