Для завершення ремонту дороги Одеса-Рені потрібен ще мільярд гривень

Субота, 8 жовтня 2016, 13:12

На повне завершення ремонту запланованих 134 кілометрів автотраси Одеса-Рені потрібен ще 1 млрд гривень.

Про це заявив на зустрічі з журналістами керівник Служби автомобільних доріг Одеської області Олег Варивода, повідомляє "Укрінформ".

"Упродовж останніх трьох місяців будівельні компанії відремонтували 56 км двосмугової автодороги Одеса-Рені, а всього ремонту підлягає щонайменше 134 км автотраси. Компанії "Євродор", "Автомагістраль Південь", "Ростдорбуд" ремонтують трасу на 12 ділянках, відновлено 56 із 80 км, де працюють ці компанії", - заявив він.

"На жаль, станом на 7 жовтня переказано лише 650 млн гривень із передбачених 1 млрд 100 млн гривень на виконання запланованого обсягу робіт. На п'яти ділянках дороги роботи ще не розпочато", - сказав Варивода.

Реклама:

За його словами, на здійснення ремонтно-відновлювальних робіт на останній 54-кілометровій ділянці автодороги Одеса-Рені за приблизними підрахунками фахівців потрібно буде виділити з різних джерел ще близько 1 млрд гривень.

Раніше в матеріалі "Дороги ганьби. Чи з'явиться в Україні траса імені Саакашвілі", ЕП писала про те, що дана траса є однією з найскладніших і найнебезпечніших в Україні.

Планувалося, що всього по 19 лотам, на які розділили трасу відремонтують трохи більше 80 кілометрів дороги. Загальна вартість робіт складе близько мільярда гривень.

Всього на ремонт доріг всіх рівнів у 2016 році виділили 19,4 мільярди гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: