Nemiroff представляє Україну на саміті Tax Free World Association у Каннах

Четвер, 6 жовтня 2016, 10:00

PROMOTED

Компанія Nemiroff — єдиний український бренд, який з’явиться на TFWA World Exhibition & Conference. Щороку ця подія збирає тисячі експертів сфери DF&TR з усього світу.

Каннський саміт є унікальним завдяки бізнес-середовищу, що сприяє розширенню бізнес-контактів на міжнародному рівні і пошуку однодумців із різних куточків світу, об'єднаних спільною метою — постійним удосконаленням своїх послуг у галузі безмитної торгівлі. Розширення географії продажів і особлива увага до DF&TR — незмінний пріоритет Nemiroff, тому компанія регулярно відвідує подію.

"Участь у саміті підтверджує міжнародний статус бренду, — розповідає директор із глобальних продажів Nemiroff Сергій Добровольський. — Ми суттєво посилюємо свою присутність на ринках, де вже представлена ​​продукція Nemiroff, а також плануємо відкривати для бізнесу нові регіони".

Реклама:

Увесь рік ми стежимо за успішними показниками за новими напрямками. В ОАЕ продажі дали 43% приросту, якщо порівнювати з прогнозами. У 2016 весь підрозділ DF&TR демонструє приріст на 166%. Список клієнтів із Європи, країн Близького Сходу й Азії поповнюють покупці з Центральної та Південної Америки. В українських же duty-free кожна друга куплена пляшка алкоголю — виробництва Nemiroff.

На саміті компанія презентує оновлену преміум-лінійку, а також вісім смаків екзотичної колекції. Класична горілка Premium De Luxe і ягідна Premium Cranberry позиціонуються як ідеальні складові коктейлів під слоганом: "Життя — не тільки будні". Перша — гармонія чистого смаку й елегантного дизайну, друга — без перебільшення найкраща журавлинна горілка, вироблена в Україні. Обидві стануть вигідним вибором для професійного або домашнього бару.

Цьогоріч наша лінійка Exotic Collection уже привернула увагу покупців магазинів duty-free. Тепер результати експериментів із грушею, кокосом, манго й іншими соковитими плодами будуть представлені в Каннах. Кількість смаків дає змогу підібрати напій під будь-який запит: Польща вже в захваті від яблучного, а Південна Америка оцінила кокосовий. Колекцію супроводжує яскрава візуалізація внутрішнього всесвіту кожної клітини напоїв. У кожному з них — музика особливого звучання смаку, свій неповторний настрій.

Поїздка до Франції цього разу особливо хвилює: у статусі постійного гостя й лідера українського duty-free компанія зважилася не тільки продемонструвати продукцію, а й спонсорувати традиційну вечірку для представників сегмента напоїв від журналу The Drinks International. Саме там з 2007 року вручають премії The Travel Retail Awards постачальникам і операторам у категорії "Напої". Nemiroff пригощатиме гостей вечора, а також вручить нагороду одному з переможців.

Довідкова інформація: компанія Nemiroff була заснована 1872 року. Сьогодні це провідний світовий виробник високоякісного алкоголю й один із лідерів світового ринку міцних напоїв, відомий у 80 країнах світу. Таємниця успіху Nemiroff криється в багаторічному досвіді й унікальній рецептурі на основі екологічно чистих натуральних інгредієнтів, які гарантують високу якість продукту. Nemiroff постійно підтверджує свій статус численними нагородами на престижних конкурсах по всьому світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!