Wizz Air з грудня літатиме з Києва до Братислави

Середа, 5 жовтня 2016, 12:35
фото: Wizz Air 

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, оголосила про запуск нового маршруту з Києва до Братислави (Словаччина).

Про це, з посиланням на прес-реліз компанії, передає "Интерфакс-Україна".

Відзначається, що нові рейси виконуватимуть з 17 грудня двічі на тиждень, щовівторка і щосуботи. Квитки можна придбати на сайті компанії за ціною від 829 грн.

Компанія нагадує, що разом з новим рейсом з Києва до Братислави Wizz Air пропонує зі столиці України 13 маршрутів до семи країн.

"Менше ніж через місяць ми запускаємо нові рейси з Києва до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща), і сьогодні раді повідомити ще одну гарну новину для української столиці. Сподіваємося, що наш рейс до Братислави оцінять як туристи, так і ділові мандрівники", - процитованов повідомленні слова керівника відділу комунікацій Wizz Air, Тамару Валуа.

Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси з більш ніж 450 маршрутами з 26 баз, з'єднуючи 129 напрямків у 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 73 літаків Airbus A320 і A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі.

Раніше в Україні працювала його дочірня компанія - "Візз Ейр Україна", однак її діяльність була припинена через низку причин, переважно комерційних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: