Екс-міністр запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

Середа, 19 жовтня 2016, 10:11

Онлайн-платформа для вантажоперевізників A2B Direct, ідеологом якої виступив український бізнесмен, екс-нардеп і екс-міністр транспорту України Євген Червоненко буде презентована в Україні 20 жовтня.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"37 років тому я почав свою кар'єру за кермом далекобійного МАЗа і дуже добре розумію цю сферу. Я відмінно знаю, як складно дається українському вантажоперевізнику кожна копійка. A2B Direct - це інноваційний логістичний "друг", який дозволить забезпечити кращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів - кровопивців українського і глобального ринків. Для моєї країни це "реформа знизу", і я пишаюся, що запускаю її з України", - написав він.

Реклама:

За його словами, онлайн-сервіс A2B Direct забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками і грузовласниками на всіх етапах.

Онлайн надає пошук оптимального вантажного перевізника, здатний тримати зв'язок з водієм 24/7, забезпечує весь цикл документообігу, страховий та юридичний супровід.

Користувачі сервісу зможуть відстежувати свій вантаж онлайн і повністю позбутися від експедиторських націнок.

Перевізники і грузовідправник зможуть швидко знаходити актуальні угоди та планувати своє завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

З жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році буде доступний і для користувачів ближнього зарубіжжя. Реєстрація доступна на сайті сервісу і є безкоштовною для користувачів до кінця 2016 року.

Серед партнерів проекту вказані "Київстар", WOG, "OККО", "Альфа-Банк Україна", ПАТ "Банк Восток", страхова компанія Unison.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!