"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple представила iPhone 7 і 7 Plus

Четвер, 8 вересня 2016, 09:12

Компанія Apple представила нову лінійку смартфонів iPhone сьомої серії, а також ряд інших технологічних розробок та програмного забезпечення.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Це найкращий з iPhone, які ми коли-небудь створювали", - зазначив під час презентації генеральний директор компанії Тім Кук.

Новинка від Apple вийшла, як і раніше, у двох варіантах - iPhone 7 та iPhone7 Plus. При цьому виправдалася лише частина прогнозів щодо нововведень у наступній серії смартфонів.

Реклама:

Нові смартфони отримали закруглений корпус зі скла і алюмінію, а також перероблену кнопку Home з розпізнаванням сили натискання і Taptic Engine. Гаджети мають два стереодинаміки і захист від води і пилу за стандартом IP 67.

При цьому гаджети втратили 3,5-міліметровий роз'єм для навушників, які тепер приєднуються через порт Lightning.

У комплекті з iPhone буде і перехідник для стандартних навушників. Крім того, Apple показала бездротові навушники AirPods з чіпом W1 і датчиками руху.

Камера iPhone 7 отримала 12-мегапіксельний сенсор і оптичну стабілізацію зображення. Знімки будуть оброблятися за допомогою нового чіпа iP7. Фронтальна камера зможе робити знімки в HD і має роздільну здатністю у 7 мегапікселів.

iPhone 7 Plus отримав подвійну 12-мегапіксельну камеру з десятикратним оптичним збільшенням і новим портретним стилем фотографії, пише Lenta.ru..

Фото: Apple 
Фото: Apple 

Обидва гаджета отримали нові чотириядерні 64-бітові процесори A10 Fusion з контролем енергозбереження та шестиядерний графічний чіп.

Власникам смартфонів буде доступно п'ять колірних рішень: золотий, сірий, рожевий, чорний і чорний онікс.

iPhone 7 буде коштувати 649 доларів за 32-гігабайтну версію. iPhone 7 Plus обійдеться в 749 доларів. Смартфони будуть продаватися з об'ємом внутрішньої пам'яті в 32, 128 і 256 гігабайт.

Передзамовлення на нові гаджети можна буде оформити з 9 вересня, старт продажів в країнах "першої хвилі" намічений на 16 вересня.

Фото: Apple 

Apple також представила нову версію iOS 10 з великою кількістю нових функцій і поліпшеною роботою голосової помічниці Siri.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: