Німецький інвестор може піти з України через ДАБІ

Середа, 7 вересня 2016, 18:12

Виробник автомобільної шкіри преміум-сегменту "Бадер Україна", яка є філією німецької компанії "Бадер ГмбХ"  заявляє що Державна Архітектурно-Будівельна Інспекція свідомо затримає видачу дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу.

Про це йдеться у листі компанії до директора департаменту ДАБІ у Львівській області Романа Желиха.

У компанії наголосили, що протягом 2016-2017 років заплановано до реалізації інвестиційний проект у с. Кожичі Яворівського району Львівської області.

"Однак підприємство зіткнулося з певними перешкодами з боку органів влади, які можуть призвести до заморожування інвестиції компанії "Бадер ГмбХ" в Україні в цілому, включно з виходом з ринку з усіма негативними економічними і репутаційними втратами", - заявили у компанії.

Реклама:

Згідно з повідомленням, йдеться про відмову в отриманні дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу у с. Кожичі.

"Даний дозвіл видається ДАБІ у Львівській області. Після подання декларації про початок будівельних робіт на однотипний проект із вже реалізованим раніше, 1 вересня нами отримано формальну відмову, при тому, що проектна документація успішно пройшла Державну Будівельну Експертизу та було отримано відповідний позитивний висновок", - зазначається у листі.

"Зважаючи на цілковито формальні причини відмов у видачі дозволу, вважаємо їх неспівмірними із планами на будівництво нового заводу та розцінюємо це як упереджене ставлення та свідомий тиск на підприємство, який виражається у бюрократичній тяганині щодо вирішення даного питання або некомпетентному та непрофесійному підході до вирішення даного питання службовими особами ДАБІ", - йдеться у листі.

ТОВ "Бадер Україна" є українською філією німецької компанії "Бадер ГмбХ" - одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

ТзОВ "Бадер Україна" було засноване у 2006 році. Місце реєстрації - м. Городок Львівської області.

Основний вид діяльності - виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ та БМВ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!