У захопленні підприємства під Києвом брали участь понад 200 осіб

Неділя, 4 вересня 2016, 20:52

Захоплення підприємства в Крюковщині Київській області відбувалося за участю понад 200 осіб, чотирьох нападників правоохоронцям вдалося затримати.

Про це журналістам повідомив заступник голови НПУ Костянтин Бушуєв, передає телеканал "112 Україна".

"По прибутті на місце події нарядами встановлено, що навколо території підприємства "Хімакс", яке спеціалізується на випуску спиртової продукції, перебувало більше 200 осіб (нападників, - ред.). Після того, як пролунали постріли, зазначені особи стали тікати з місця події. Одночасно поліція затримала чотирьох учасників, які намагалися проникнути на територію підприємства", - зазначив він.

Після біля паркану підприємства поліцією було знайдено тіло вбитого чоловіка. "Встановлюється його особа. Попередньо, чоловік загинув внаслідок вогнепального поранення", - повідомив Бушуєв.

Реклама:

За його словами, загиблий був з числа нападників.

Під час спроби захоплення підприємства, на його території, за інформацією Бушуєва, перебувало близько 80 охоронців фірми "Варта-1". У них поліція вилучила дві помпові рушниці і два пристрої для відстрілу гумовими кулями.

"Всіх затриманих допитують", - підкреслив він, додаючи, що також був опитаний народний депутат Дмитро Лінько.

За фактом події поліція відкрила два кримінальних провадження за статтями хуліганство і вбивство.

Постраждалим під час спроби захоплення підприємства була надана медична допомога.

Разом з тим, нардеп Дмитро Лінько, який перебував на місці події, написав насвоїй сторінці в Facebook, що "тітушки від банди Януковича Олексія Чеботарьова, який втік в Москву, скоїли озброєнний напад на підприємство в Крюковщині".

За його словами, "реакція поліції була млявою і тільки два патрулі поліції виїхали на місце".

"Недолуга і неадекватна реакція Києво-Святошинської поліції стала причиною кровопролиття. Повідомлення про небезпеку надходило до поліції постійно за дванадцять годин до самого конфлікту", - написав Лінько.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!