"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Коломойський зменшив бюджет "Дніпра" у десять разів

Субота, 3 вересня 2016, 14:26

Нинішній бюджет "Дніпра" менше за попередній в десять разів.

Про це в коментарі matchday.ua заявив генеральний директор дніпропетрвського клубу Андрій Стеценко, коментуючи фінансову ситуацію в команді.

"Пішли висококласні, досвідчені, зрілі гравці, на їх місце прийшли молоді футболісти. Відповідно, змінилася і концепція розвитку клубу. Тепер, мабуть, в найближчому майбутньому робитимемо ставку на місцевих молодих футболістів, на своїх вихованців. Природно, різко зменшилася і витратна відомість на зміст команди і оплату контрактів гравців. Поки концепція клубу така. Може, після якогось часу, все знову зміниться і ми почнемо працювати з більше класними і дорогими футболістами. У тому числі, і з легіонерами", - зазначив він.

За його словами, ситуація диктується економічною і політичною обстановкою в країні.

Реклама:

Думаю, не ми перші і не ми останні. Вже багато команд перейшли на таку систему. Ми бачимо, що багато футболістів йдуть через те, що, напевно, не бачать ніяких перспектив в тому чемпіонаті України, в якому форматі він зараз існує. Напевно, ця тенденція доки триватиме. А там далі подивимося. Нинішній бюджет "Дніпра" разів в десять менше за попередній", - сказав Стеценко.

Раніше повідомлялося, що колишній головний тренер Дніпра Мирон Маркевич не збирається пробачати Коломойському борги із зарплати.

За неофіційною інформацією бюджет "Дніпра" складав в останні роки 50-60 млн доларів.

Сhampion

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!