"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Прокладка" отримає 80 мільйонів на переоснащення станції "Укртрансгазу"

П'ятниця, 23 вересня 2016, 19:08

Філія "УМГ "Львівтрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" 15 вересня за результатами тендеру замовила ТОВ "ЗМК-1" технічне переоснащення системи електропостачання дотискувальної компресорної станції "Дашава" за 80 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Мають замінити розподільчий пристрій, 2 комплектні трансформаторні підстанції, 9 розподільчих пунктів, 3 шафи постійного струму, 2 установки компенсації реактивної потужності, а також кабельні лінії.

За протоколом розкриття, дорожчими конкурентами були ТОВ "Енергоконсалт" і ТОВ "Волинська електротехнічна компанія". Однак заявку останньої фірми з невідомої причини не оцінювали, хоча вона й не була відхилена.

Реклама:

Київська фірма "ЗМК-1" зі статутним капіталом 1 тисяча гривень вперше виграла тендер. Її засновником є кіпрська компанія "Пекуліарі Лімітед" Сергія Бабаяна. На цей же офшор нині записане ТОВ "А.С.П. Лтд". Керує фірмою-переможцем Євген Руденко.

У 2011-2014 роках компанія зі схожою назвою - ТОВ "Запорізька механізована колона №1" виграла в системі "Укртрансгазу" тендери на електромонтажні роботи на 42,35 млн гривень. Цю фірму заснував Олександр Косяк, але в 2013 році фірму перереєстрували на директора - Юрія Половинка.

Власниками київського "Енергоконсалту" є Олександр і Тетяна Максимець. В одній квартирі з фірмою по вул. Верховинна , 7 зареєстровано ще п’ять підприємств.

Конкурент почав вигравати торги у 2010 році, і відтоді отримав підрядів на 340,97 млн гривень, майже всі - у ПАТ "Харківська ТЕЦ-5".

Зокрема у травні ТЕЦ замовила йому будівництво випарної установки за 72,15 млн гривень.

Луцька "Волинська електротехнічна компанія" належить Вячеславу Скалюку. В 2015 році він ішов у Волинську облраду від партії "Європейська партія України" Миколи Катеринчука.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: