"Одеський морський торговельний порт" очолив екс-гендиректор "Укрпошти"

П'ятниця, 16 вересня 2016, 12:42

Мінінфраструктури призначило керівником державного стивідорного підприємства "Одеський морський торговельний порт" колишнього виконуючого обов'язки гендиректора "Укрпошти" Ігоря Ткачука.

Про це стало відомо ЦТС.

Раніше МТП, з кінця жовтня 2013 року, очолював Геннадій Жуков.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян в коментарі ЦТС підтвердив інформацію про призначення Ткачука, заявивши, що це "управлінське рішення на підставі рекомендацій Кабміну". Інших подробиць, включаючи дату призначення, поки немає.

Реклама:

Відзначимо, що зміна керівництва в ДП "Укрпошта" сталася на початку липня, коли підприємство очолив Ігор Смілянський, колишній менеджер американського офісу KPMG.

Нагадаємо, з грудня 2014 року "Укрпошту" очолював вінницький бізнесмен Ігор Ткачук. Це брат народного депутата від "Блока Петра Порошенка" Геннадія Ткачука.

За словами нардепа від БПП Сергія Лещенка, Геннадій Ткачук входить в групу, яка орієнтується на спікера Володимира Гройсмана.

Ігор Ткачук був одним з транспортних перевізників Вінниці, мером якої Гройсман був до переїзду у Київ у 2014 році на посаду віце-премєр-міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: