"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія «Здоров'я» - соціальні ініціативи тривають

Понеділок, 12 вересня 2016, 10:00

PROMOTED

Фармацевтична компанія "Здоров'я", один з лідерів вітчизняної фармацевтичної індустрії неодноразово заявляла про себе як про соціально відповідальну компанію. І що важливо, ці слова не розходяться з ділом. Перш за все, компанія "Здоров'я" прагне забезпечити населення країни ефективними, безпечними і в той же час доступними препаратами високої якості. Європейські власники компанії "Здоров'я" постійно здійснюють інвестиції в виробництво, розширення номенклатури препаратів, розвиток персоналу.

"Здоров'я" визнає і підкреслює найважливішу роль соціальної відповідальності бізнесу, і тому ініціює і підтримує проекти з впровадження різних благодійних програм в Харкові.

Однією з цих програм є підтримка і будівництво православних храмів. Так 23 серпня 2016 виповнився рівно рік з моменту відкриття храму Святих Жінок-Мироносиць, спорудженого на кошти Групи компаній "Здоров'я". Весь цей час флагман вітчизняної фармацевтичної промисловості активно підтримував храм. І в перший день народження подарував храму в подарунок рідкісну ікону, яка стала одним з головних його надбань. Ікона "Господь Вседержитель і Георгій Побідоносець" датується початком 1900 р. Вона є двосторонньою, розміром близько одного метра. Такі ікони використовують під час урочистих служб як виносні, а також для Хресного ходу. Настоятель храму, протоієрей Василь Іванчук, відзначив, що завдяки величезному внеску Групи компаній "Здоров'я" в відродження святої обителі та активної позиції в допомозі храму відбувається об'єднання людей у православній вірі. Усі нужденні знаходять тут духовну опору.

Реклама:
 

"Фармацевтичний бізнес у першу чергу є соціально орієнтованим, так як спрямований на поліпшення якості життя населення шляхом забезпечення якісними і безпечними препаратами, тому є прикладом корпоративної соціальної відповідальності. Ми на власному прикладі показуємо, що благодійність - важлива частина життя компанії і вагомий внесок у розвиток міста Харкова та країни в цілому "- зазначив генеральний директор фармкомпанії" Здоров'я " Олександр Доровський.

Крім участі в духовному житті міста Харкова Олександр Доровський до 1 вересня, Дня Знань, зробив подарунок своїм співробітникам, чиї діти пішли в перший клас. Вони отримали рюкзаки з повним набором навчального приладдя і солодощами. Турбота про своїх співробітників та їх дітей для фармацевтичної компанії "Здоров'я" - частина соціальної програми і одночасно добра традиція. На думку керівництва компанії, дуже важливо підтримати першокласників, які тільки роблять свій перший крок на великому шляху. Генеральний директор підприємства, переконаний: якщо цей хвилюючий момент підкріпити яскравими враженнями, то і навчання викличе у дитини більший інтерес. "Це не перша соціальна програма компанії, спрямована на підтримку дітей співробітників. На кошти компанії в Київському районі вже відкриті дитячі майданчики. А на території заводу організовуються дитячі свята ", - розповів один зі співробітників компанії, батько першокласника. Для батьків подаровані рюкзаки - хороша підмога, щоб спорядити дітей в школу, для першокласників - приємний сюрприз.

Велике значення для компанії "Здоров'я" має розвиток науки та освіти в рідному місті. Як один з лідерів фармацевтичної промисловості в Україні компанія "Здоров'я" завжди залишається бажаним і престижним місцем роботи для майбутніх випускників Національного фармацевтичного університету. І керівництво компанії із задоволенням співпрацює з флагманом вітчизняної фармацевтичної освіти, неодноразово надаючи університету допомогу. До початку навчального року силами підприємства була відремонтована аудиторія хімічного корпусу відповідно до найсучасніших стандартів. "Я думаю, що це буде одна з найкращих аудиторій серед усіх навчальних закладів. Сьогодні в фармкомпанії "Здоров'я" з 1500 чоловік працює 246 випускників Національного фармацевтичного університету та 120 випускників фармколледжа. І мені дуже приємно допомагати в створенні гідних умов для навчання майбутніх фармацевтичних працівників ", - зазначив Олександр Доровський, генеральний директор компанії. У свою чергу Валентин Черних, ректор Національного фармацевтичного університету, висловив подяку керівництву компанії за внесок в розвиток університету. Олександр Доровський і Валентин Черних перерізали символічну стрічку, відкриваючи аудиторію. У відповідь подарунком університету стала раритетна статуетка фармацевта, який готує ліки, як символ якісного фармацевтичного виробництва.

 

Як показує досвід попередніх років, в періоди погіршення економічної ситуації в країні жодна з благодійних програм компанії "Здоров'я" не була закрита. У планах компанії подальше втілення проектів підтримки малозабезпечених верств населення, допомога молодим харківським спортсменам, опіка дитячих будинків і православних храмів. "Здоров'я - якість твого життя" - з цим гаслом компанія впевнено залишається флагманом галузі і підтверджує бездоганний імідж вже протягом 110 років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!