"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На ринку криптовалют з'явився новий гравець

Понеділок, 29 серпня 2016, 19:32

На ринку криптовалют з'явився новий гравець - в світовий оборот була запущена віртуальна валюта нового покоління E-Dinar Coin.

Про це пише Lenta.ru.

Творці E-Dinar Coin (EDR або ecological decentralized revolution - екологічна децентралізована криптовалюта) називають власний продукт результатом багатовікової еволюції грошей, а також інструментом, який дозволить позбутися старих грошових знаків.

Вони також повідомили, що користувачі по всьому світу інвестували в розвиток криптовалюти понад 10 мільйонів доларів.

Реклама:

В кінці минулого тижня криптовалюта стала доступна для покупки на біржах alcurex.com і exrates.me. Зараз 1 EDR торгується за ціною 1.69 BTC - за два дні ціна криптовалюти виросла більш ніж в два рази.

Творці нової криптовалюти відзначають, що при запуску EDR були враховані недоліки конкурентів. E-Dinar Coin використовує технологію блокчейн і є, по суті, готовим інструментом для заміни традиційних грошей, схильних до інфляції, підкреслили вони.

Очікується, що вартість EDR в майбутньому виросте як мінімум до тисячі доларів. Всього буде випущено рекордну кількість "динарів нового покоління" - 999 трильйонів.

Творці EDC також звертають увагу на те, що угоди з криптовалютою проводитимуться з рекордною швидкістю - 5 секунд на обробку блоку в блокчейні.

Ще одна відмінна риса нових грошей - екологічність. E-Dinar Coin планує інвестувати в проекти по боротьбі із забрудненням води, повітря та вирубкою лісів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!