KLM подарувало частинку тепла дітям без батьківської опіки

Понеділок, 29 серпня 2016, 09:30

PROMOTED

Компанія KLM Royal Dutch Airlines —один зі світових лідерів у сфері авіаперевезень — продовжує надавати благодійну допомогу знедоленим дітям. Дотримуючись принципів корпоративної соціальної відповідальності, авіаперевізник проводить благодійні заходи в різних країнах земної кулі, в тому числі в Україні.

Цього року представництво авіакомпанії KLM в Україні надало фінансову підтримку Центру соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Копилів Макарівського району. Установа спеціалізується на профілактиці безпритульності, а також на соціальній реабілітації неповнолітніх, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Надані кошти були використані на реконструкцію дитячого майданчика. Ні для кого не новина, що через мізерне бюджетне фінансування багато дитячих установ не можуть не тільки покращувати, але й підтримувати в належному стані свою матеріально-технічну базу. І лише завдяки благодійній допомозі їм вдається поліпшити побут знедолених дітей.

Реклама:
 

До Центру соціально-психологічної реабілітації на кошти українського представництва KLM було доставлено і встановлено дитячий спортивно-ігровий комплекс "Лідер", а також дитячу гірку та гойдалки. В результаті дитячий майданчик змінився до невпізнання. Замість застарілих будівель минулого століття, що наводили нудьгу і майже нездатні були привернути увагу дітей, з'явився сучасний розважальний комплекс, аналогічний тим, які встановлені у багатьох дворах столиці. І, можливо, тепер діти, які живуть в Центрі реабілітації, отримають хоч трохи більше тепла і доброти від світу, що обійшовся з ними так несправедливо.

Зараз в Центрі реабілітації перебувають 25 дітей у віці від 3 до 17 років. Досвідчені педагоги намагаються створити сприятливі умови, наближені до домашніх, які могли б значною мірою сприяти розумовому, емоційному і фізичному розвитку особистості. Крім того, в установі проводяться медико-психолого-педагогічна реабілітація і соціальна адаптація вихованців, зміцнення їх здоров'я. Можливо, підтримка від українського представництва KLM хоч частково спростить таку нелегку задачу співробітників.

Це не перший благодійний проект авіакомпанії в Україні. У минулому році представництво KLM в Україні подарувало дитячі велосипеди вихованцям трьох дитячих будинків: Білоцерківському дитячому будинку-інтернату для дітей-інвалідів, Черкаському навчально-реабілітаційному центру і дитячому будинку "Колиска дитячої надії" в селі Нові Петрівці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!