Суд заарештував екс-голову ДПЗКУ Томіленка

Понеділок, 22 серпня 2016, 19:04

Суд ухвалив взяти під варту на 60 днів колишнього в.о. голови правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" Валерія Томіленка з правом внесення застави в розмірі 5 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва.

Суд ухвалив застосувати щодо Томіленка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 23 вересня 2016 року.

Крім того Томіленку визначено заставу у розмірі 5 млн гривень, яка може бути внесена як самим підозрюваним, так і іншою фізичною або юридичною особою.

Реклама:

Валерій Томіленко був виконувачем обов’язків голови та першим заступником голови ДПЗКУ з грудня 2014 до кінця квітня 2015 року.

Нагадаємо, власником 65% акцій ПАТ "Рокитнянський комбінат хлібопродуктів" є компанія "Аграманта", якою співволодіє товариство з обмеженою відповідальністю "Грейнхолд". У свою чергу, фірма "Грейнхолд" записана на інвестиційний фонд "Мелон" та кіпрську Austock Limited.

Наразі єдиним власником Austock Limited є кіпрська Munchank Holdings Limited, якою через фірму з Британських Віргінських островів Vertere Limited володіє бізнесмен Юрій Бондарчук. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: