"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В iPhone 7 "закачають" 256 гігабайт пам'яті - ЗМІ

П'ятниця, 19 серпня 2016, 14:54

Компанія Apple планує збільшити об'єм вбудованої пам'яті у нового iPhone до 256 Гб.

Про це повідомляє The Independent з посиланням на доповідь DigiTimes.

За відомостями видання, компанія планує випустити, принаймні, одну з версій нового смартфона, iPhone 7 або iPhone 7 Plus, з 256 Гб сховища і збільшити мінімальний доступний об'єм вбудованої пам'яті для цієї моделі до 32 Гб з 16 Гб.

Подібний крок дозволить вирішити одну з найбільших проблем, з якими стикаються власники iPhone: брак місця для зберігання фотографій, музики і відео.

Реклама:

Ця проблема навіть була висміяна в недавньому рекламному ролику Google.

Apple випускає смартфони з об'ємом пам'яті 16 Гб з моменту запуску iPhone 3GS.

З тих пір компанія додала можливість створення відео з роздільною здатністю 4К і представила технологію Live Photos, які призводять до швидкого заповнення пам'яті пристрою.

До цього Apple пропонувала користувачам зберігати свої файли на iCloud, тепер же компанія вирішила випустити смартфон з об'ємом пам'яті 32 Гб, 128 Гб і 256 Гб.

Раніше в мережі з'явилися перші фото корпусу iPhone 7.

Аналітики припускають, що iPhone 7 буде обладнаний другим динаміком. На їхню думку, для поліпшення якості звуку Apple також буде використовувати Cirrus Logic, а спікер розміститься на місці, де раніше був роз'єм для навушників.

Крім того, аналітик компанії KGI securitie Мін-Чі Куо припустив, що iPhone 7 Plus буде випущений з двома камерами. Крім того, Куо прогнозує, що смартфон вперше буде обладнаний оптичним зумом з 2-3-кратним збільшенням.

ZN

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!