Фонд гарантування продав торговий центр в Бучі за 44,7 мільйона

Понеділок, 1 серпня 2016, 18:57

Фонд гарантування вкладів продав на аукціоні комерційні площі в торгово-розважальному центрі "Буча-Пасаж".

Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Як повідомляється, що участь в торгах, які відбулися 19 липня, взяли шість учасників. Аукціон тривав 10 годин. В результаті - ціна ТРЦ зросла зі стартових 42,57 млн грн до 44,70 млн грн.

Виставлялися на продаж більше 7 тис. квадратних метрів комерційної нерухомості в діючому торговому центрі міста Буча - ТРЦ "Буча Пасаж". Майно перебувало на балансі ПАТ "Банк" Київська Русь ".

Реклама:

Крім того, 20 липня на відкритих торгах було продано комерційну нерухомість спецпризначення, яка перебувала на балансі АТ "Брокбізнесбанк".

Участь в аукціоні взяли 2 потенційні покупці.

Актив, який виставлявся на продаж за стартовою ціною 27,15 млн грн, був проданий за 27,42 млн грн.

Одним лотом на продаж виставлялося кілька об'єктів нежитлової нерухомості "Брокбізнесбанку", які розташовуються за адресою Київ, вул. Перспективна, 3, а саме - автомийка, площею 438,3 м2, розподільний пункт, площею 61,3 м2, корпус виробничого приміщення, будівлі кузні, службових приміщень і профілакторію.

25 липня було продано права вимоги по кредиту, який перебував на балансі ПАТ "Банк "Форум".

Аукціон відбувся на електронному майданчику ТОВ "Електронні торги України". Стартова ціна лота становила 16,94 млн грн. Участь в торгах взяли 2 учасники. Продан актив був за 17,11 млн грн без ПДВ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!