АМКУ рекомендував "Київстару" переглянути тарифи

Неділя, 3 липня 2016, 12:11

Антимонопольний комітет рекомендував компанії "Київстар" скоригувати тарифи на вихідні дзвінки власних абонентів на телефонні номери абонентів фіксованого зв’язку України.

Про це йдеться у повідомленні АМКУ.

Як наголошується, Антимонопольний комітет схвалив рекомендації "Київстар" припинити дії, які містять ознаки зловживання монопольним становищем. Таке рішення Комітет прийняв на засіданні 30 червня 2016 року.

Зокрема, Комітет зазначив, що ознаки зловживання спостерігаються у тарифах "Київстар" на вихідні дзвінки власних абонентів на телефонні номери абонентів фіксованого зв’язку - 1,75 гривні та 1,50 гривні.

Реклама:

"Комітет рекомендує ПрАТ "Київстар" вжити заходів щодо встановлення ціни на вказану послугу на економічно обґрунтованому рівні шляхом застосування єдиного підходу для визначення цін на послугу зі здійснення вихідних дзвінків власних абонентів на мережі операторів рухомого телефонного зв’язку та на мережі операторів фіксованого телефонного зв’язку", - йдеться у повідомленні.

Про результати розгляду рекомендацій ПрАт "Київстар" має повідомити Антимонопольний комітет України у тридцятиденний строк з дня їх отримання.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: