Депутат Великобританії та помічник Дональда Трампа вперше з лекцією у Києві

Вівторок, 12 липня 2016, 10:00

PROMOTED

Депутат Великобританії Пол Скаллі, радник кандидата в президенти США Дональда Трампа, екс-офіцер НАТО, а також інші топові політики прочитають лекції під час освітнього проекту Школа помічника народного депутата 20-23 липня.

Уперше в Україну з лекціями приїжджають депутат Палати Громад Великобританії, член Консервативної партії Пол Скаллі та радник зі стратегічних питаннь кандидата в президенти США Дональда Трампа та екс-офіцер НАТО Мете Акінсі. Пол Скаллі розкаже слухачам Школи помічника народного депутата про нещодавній референдум, про членство Великобританії в ЄС, наслідки виходу країни з Європейського Союзу, про те, яке місце займає Лондон на геополітичній карті світу. Також депутат однієї з найрозвинутіших країн світу відкриє секрети фінансової та політичної стабільності Великобританії, проаналізує ситуацію в Україні та надасть рекомендації щодо виходу країни з кризи. Мете Акінсі, радник можливо майбутнього президента США Дональда Трампа, розкаже про основи стратегічного менеджменту в президентській кампанії, про те, що зміниться в американській та світовій політиці у разі президентства Дональда Трампа.

Також у Школі помічника народного депутата прочитають лекції народні депутати України Володимир Парасюк, Антон Геращенко, Андрій Лозовий, Андрій Вадатурський, Олександр Черненко, Остап Єднак, Володимир Курінний, екс-заступник генерального прокурора Давида Сакварелідзе, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Шеремета, екс-перший заступник міністра охорони здоров’я Олександра Павленко, радник голови комітету закордонних справ Парламенту Естонії Яніка Мерило, а також інші практики та експерти в політичній сфері.

Реклама:

Школа помічника народного депутата - це єдина освітня програма по підготовці політичної еліти в Україні. У програму входять 4 повні дні лекцій (30 лекцій), а також 2 тижні стажування у Верховній Раді України та Київській міській Раді з подальшою перспективою працевлаштування. Також передбачені стажування в іноземних парламентах: освітня подорож на Кіпр та освітня подорож до Великобританії.

За 2 роки нашої діяльності на посаду помічника народного депутата працевлаштовано 147 випускників Школи.

Наступний курс відбудеться 20-23 липня.
Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/1LS3v4V

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!