5-та всеукраїнська конференція для підприємців Entrepreholic!

Понеділок, 6 червня 2016, 09:30 -

Засновники Tickets.ua, WowDetox, HeyDay, Imena.ua, "Світське життя з Катериною Осадчою", Лайфхакер, Сoncepter, Mystery Play  та інших успішних українських проектів будуть виступати на п’ятій конференції з підприємництва Entrepreholic!. 20 годин продуктивної роботи над собою, своєю ідеєю та бізнесом, щоб збільшити продажі мінімум у 20 разів.

Конференція Entrepreholic!  слугувала початком своєрідного буму освітніх проектів в Україні. Починаючи з 2011-го року і протягом наступних п’яти, вона була подією must visit для кожного підприємця.

 

11 та 12 червня учасників конференції будуть навчати кращі спеціалісти у галузі digital, інтернет-маркетингу, продажів, управління персоналом, брендінгу тощо. Вас навчать продавати ВСЕ, абсолютно все, навіть повітря (спеціальний майстер-клас від Слави Баранського з Лайфхакера).

В одному залі зберуться і гуру бізнеса з багаторічним досвідом, і ті, хто спалахнув з класною ідеєю лише недавно. Учасники будуть ділитися один з одним труднощами, проблемами, говорити про зворотній бік успіху начистоту.

Реклама:

Якою б не була погода - на Entrepreholic!  буде спекотно.

Організатори: Startup Ukraine - навчальний центр для підприємців.

Реєстрація та подробиці: http://goo.gl/m5hfP8

Коли: 11 та 12 червня

Місце: "АртПричал", м. Київ, ул. Набережно-Хрещатицька, причал №2

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: