Грандіозне відкриття нової черги кварталу "Новопечерські Липки" у форматі Street show

Середа, 25 травня 2016, 13:01

PROMOTED

19 травня 2016 року у столичному житловому кварталі "Новопечерські Липки" http://novolipki.com/ відбулось яскраве відкриття  4 черги будівництва , а також пройшла презентація нової, 5 черги кварталу, яка буде представлена ринку столиці у  особливому для українського ринку нерухомості форматі – кондомініум. Це комбінація унікального облаштування внутрішньобудинкової території  у  поєднанні із розгалуженими інфраструктурними можливостями комплексу. Відкриття пройшло на центральній площі кварталу – в оточенні світломузичних фонтанів. Спеціально для заходу була збудована гігантська концертна сцена та подіум, а також місця для відпочинку гостей. Окрасою урочистого відкриття став фінал Національного конкурсу краси та таланту "Королева України", експертне журі якого  визначило найбільш вродливу та талановиту представницю нашої країни у 2016 році. Розважальну атмосферу вечора створювали легендарний Karl Frierson (гурт De Phazz), яскравий Oleynik, та відомий світу своїми мега-хітами Дан Балан.

 Святкова сцена в Новопечерських Липках 

Гості вечора, а це відомі представники шоу-бізнесу, громадські діячі, представники ЗМІ та клієнти компанії, змогли самостійно оцінити переваги нової концепції кварталу "Новопечерські Липки", ознайомившись із  інфраструктурними можливостями прямо на урочистому заході.

Забудовник у новій черзі ЖК представив принципово новий формат дитячого еко-садочку LeapKids, аналогів якому сьогодні в Україні просто не існує. Садочок позиціонує себе як Академія дошкільної освіти, де дитина зможе отримати всебічний гармонійний розвиток, зміцнити своє здоров’я , розкрити індивідуальність та потенціал.

Реклама:
 Презентація дитячого еко-садка LeapKids

Нову чергу фітнес-клубу преміум-класу GYMMAXX, яка буде логічним продовженням фітнес-концепції кварталу. Для жителів буде запропоновано великий відкритий басейн  із комфортною для відпочинку лаунж-зоною, нові майданчики для ігрових видів спорту. А саме: зона для  гри в сквош, міні-футбол, падл теніс, бадмінтон, волейбол, баскетбол та ін. Всі спортивні зони будуть відповідати міжнародним стандартам якості та оснащені згідно останніх вимог сучасної спорт індустрії. 

Відкриття 4 черги на шезлонгах  

Амадор Лопес та Карл Фріерсен  

 Ганна Гомонай та Римма Федорова 
 Дитячий гурт Кідс Проф
 Гурт Клей Угрюмого 

Легендарний Карл Фрієрсон (De Phazz)
 Фіналістки конкурсу Королева України
 Виступ Дана Балана 
Королева України 2016 
 Офіційне відкриття 4 черги Новопечерських Липок

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!