"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Хміль пішов з Мінінфраструктури

Четвер, 21 квітня 2016, 09:53

Роман Хміль звільнений з посади глави департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень Мінінфраструктури за згодою сторін.

Відповідний наказ, підписаний міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, оприлюднив на своїй Facebook-сторінці сам Хміль.

Згідно з документом, причиною звільнення стала заява Хміля.

"Нам вдалось вирішити безліч операційних проблем, успішно пройти зиму, запустити незалежний контроль якості дорожніх робіт, написати стратегію та під неї пакет законопроектів з реформування галузі, виплатити частину заборгованості, накопиченої за останні 5 років, і ще багато чого іншого", - написав він.

Реклама:

"На жаль, нам не вдалось зробити головного - революцію в дорожньому секторі. Наші реформаторські законопроекти досі не прийняті, мобільні вагові комплекси для захисту доріг від вантажівок не закуплені, грошей у 2016 році виділено на ремонт лише 1700 км, що є 10% від того, що нам потрібно ремонтувати на рік", - заявив Хміль.

"Винні у цьому насправді ми всі - чиновники та уряд, які не дотиснули, депутати, які не ходили на роботу і не голосували, і навіть громадянське суспільство, яке не надто голосно вимагало якісних доріг", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!