"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Саакашвілі вимагає звільнення голови ДФС Насірова

Вівторок, 19 квітня 2016, 16:31

Глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає, що новий уряд повинен звільнити главу Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це Саакашвілі заявив у вівторок на конференції "Тиждень структурних реформ в честь Кахи Бендукідзе" в Києві, пише "Інтерфакс-Україна".

"Якщо Насіров залишиться ще на місяць, значить буде все так, як ми попереджали. Чи не місяць навіть - два тижні. Це означає, що контрабандна мафія остаточно здобула перемогу в Україні", - сказав він.

За словами Саакашвілі, одеська влада значно полегшили для компаній митне оформлення товарів - частка оглядуваним вантажів скоротилася з 80% до 7%. Це привернуло на одеську митницю 95 нових компаній, а сірий імпорт сам "пішов" на інші митниці, або одеська митниця сама відмовилася від вантажів сумнівного походження.

Реклама:

Він нагадав, що в Одеській області будується новий митний термінал, на якому оформлення контейнерів буде проходити дуже швидко, при цьому оглядати будуть 5-7% контейнерів, а поглиблений огляд буде займати не більше години.

За його словами, що Насіров виступає проти такого нововведення, і він повинен бути звільнений, оскільки в іншому випадку контрабанди не буде викоренена.

Як відомо, Саакашвілі в середині квітня Саакашвілі виступив з різкою критикою на адресу президента Петра Порошенка.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!