"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Активісти: У майбутнього міністра фінансів знайшли дві компанії в Лондоні

Середа, 13 квітня 2016, 13:21

Заступник глави Адміністрації Президента Олександр Данилюк вказаний як директор в двох фірмах Rurik Real Estate Investment Limited і CEE Investment & Advisory LLP, зареєстрованих в Лондоні.

Про це, з посиланням на дані сайту Companies In The UK, повідомляє у себе на сторінці в Facebook представник організації "Громадський контроль" Ігор Прохоренко.

Згідно з даними, компанія Rurik Real Estate Investment Limited була зареєстрована в Лондоні 16 травня 2007 року з статутним капіталом 40 фунтів. З моменту реєстрації компанії, в якості її директора вказано Олександра Данилюка.

Відповідно до зазначеної класифікації, компанія займається управлінням нерухомістю за винагороду або на договірній основі.

Реклама:

При цьому, на момент 31 грудня 2014 року на рахунках компанії знаходилось 457,6 тисячі фунтів стерлінгів.

Компанія CEE Investment & Advisory LLP була зареєстрована в Лондоні 3 липня 2009 року, за тією ж адресою, що і Rurik Real Estate Investment Limited (Marys Grove 1). У цій компанії Олександр Данилюк також значиться директором з моменту її реєстрації.

При цьому, про дані компаніях, як і про 457,6 тисячі фунтів стерлінгів на рахунку Rurik Real Estate Investment Limited немає ніяких відомостей в деклараціях Данилюка.

Нагадаємо, що Олександр Данилюк розглядається в якості міністра фінансів в новому Кабінеті Міністрів на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом.

 
 
 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!