6 причин купити iPhone SE

П'ятниця, 1 квітня 2016, 14:55

1. Улюблений дизайн у новому кольорі

Як не крути, а iPhone 5S побив всі рекорди продажів. Ця модель популярна й досі, тому розсудливий Тім Кук вирішив її вдосконалити, тим самим подарував друге життя. Дизайн унікальний, а завдяки широким боковим граням, екран не розіб’ється при падінні.

Такими неприємними випадками славиться шосте покоління. Елегантний смартфон iPhone SE виглядає стильно, а новий колір дарує йому особливу родзинку. Колір " Rose Gold " підкорив серця не тільки багатьох дівчат, але й хлопців.

2. Дісплей 4"

Реклама:

Не всі люблять великі дисплеї. Не для всіх великі екрани зручні. Давайте згадаємо бурхливі нарікання  коли вийшов iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Користувачі також почали вимагати нову версію у 4 - дюймовому варіанті, тому що за три роки до нього всі звикли. Тепер Apple виправили цю ситуації, подарувавши новинку не тільки в улюбленій формі, але й зробивши її швидше, потужніше. Що ще потрібно для щастя ?

Сам дисплей становить 1136х640 точок. Картинка стала соковитіша і привабливіша.

 

3. Потужність від iPhone 6S

Ми не станемо лаяти Apple за те, що в 2016 році в свої смартфони вони вбудовують всього 2 ГБ оперативної пам'яті. На роботу пристроїв це ніяк не впливає, тому будь-які додатки з App Store запускаються "на відмінно". Все це, завдяки ідеальній оптимізації, яка завжди була сильною стороною бренду.

"Начинка" iPhone SE точно така ж, як і у топового 6S. Сюди входить: потужний процесор А9 і співпроцесор руху М9, NFC чіп, 2 ГБ оперативної пам'яті, камера 12 МП і можливість 4К відеозйомки. Не будемо стверджувати, що фотомодуль ідентичний флагманському, але в кілька разів краще застарілої камери iPhone 5S.

4. Функція Live Photos

Власники шістки не приховували заздрощів, коли Apple подарували iPhone 6S функцію 3D Touch і можливість робити "живі " фото. Шах і мат. Тепер ця ж функція доступна iPhone SE без 3D Touch. Насолоджуйтеся цим процесом і робіть прекрасні фотографії, які зможете показати своїм друзям в соціальних мережах.

5. Ціна

Без жартів: iPhone SE є найдешевшим смартфоном в історії Apple. Пам'ятаєте кольорове "мило" під назвою iPhone 5C? Саме його тоді назвали бюджетною версією, але на момент 2013 року цей девайс коштував 550$. Новинка 2016 коштує всього 400$ і не думаємо, що ціна надто відрізнятиметься на українському ринку.

6. Останній iPhone - це завжди круто

Ну і найбанальніша причина - новизна. Мати останній гаджет від Apple - це завжди престижно і модно. Нехай це і не Айфон 7, але прекрасний варіант в 4 - дюймовому форматі за яким багато хто сумував. Зрештою, Apple завжди знає, як зробити своїх покупців щасливими і задоволеними.

PROMOTED

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!