"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Митниці направили майже мільярд гривень на дороги

Субота, 5 березня 2016, 16:30

Митниці Державної фіскальної служби направили 954,7 млн гривень на розвиток інфраструктури у регіонах завдяки перевиконанню плану надходжень.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

"954,7 млн гривень направлено на розвиток інфраструктури у регіонах завдяки перевиконанню плану надходжень митницями ДФС у рамках експерименту, який було розпочато у вересні 2015 року", - йдеться у повідомленні.

954,7 млн грн направлено на розвиток інфраструктури у регіонах завдяки перевиконанню плану надходжень митницями ДФС у ра...

Реклама:
Опубликовано Державна фіскальна служба України 3 марта 2016 г.

"За умовами експерименту 50% коштів, отриманих від перевиконання плану надходжень митних платежів, спрямовуються на розбудову інфраструктури регіону", - заявили у ДФС.

Раніше стало відомо, що Україна приєдналася до ініціативи Польщі зі створення міжнародного транспортного коридору Via Carpatia від Балтики до Егейського моря, який дасть змогу зміцнити співробітництво з країнами Близького Сходу.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: