"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Депутати Яценюка втручаються в роботу "Укргазвидобування" - глава компанії

П'ятниця, 4 березня 2016, 11:59

Глава ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко звинуватив народних депутатів від "Народного фронту" в "корупційному втручанні" у роботу держпідприємства.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

На жаль акція Айвараса нічого не змінила. Поки на високому рівні ведуть балачки про "технократичний уряд", депутати прод...

Опубликовано Oleg Prokhorenko 4 марта 2016 г.

"Поки на високому рівні ведуть розмови про "технократичний уряд", депутати продовжують корупційне втручання в роботу держпідприємств. У роботу "Укргазвидобування" втручаються депутати "Народного фронту", які лобіюють офшорну "прокладку "Мостон Пропертіс". Ця компанія намагалася вкрасти близько 2, 5 млн дол на закупівлі койлтюбінгу минулим керівництвом", - написав він.

Реклама:

За словами Прохоренка, в даний час депутати пустили в хід "мітинги пенсіонерів" і привернули телебачення.

"Зараз загрожують встановити намети і палити шини. ТВ-картинку робить "Еспрессо ТВ". Усе заради койлтюбінга "Мостона"і неукраденних 2,5 млн дол, яким так заклопотані представники громадськості", - упевнений він.

За словами Прохоренко, компанія вже звернулися до правоохоронних органів.

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувної компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: