Агрохолдинг Бахматюка знову просить про реструктуризацію

Середа, 30 березня 2016, 14:31

Агрохолдинг Олега Бахматюка "Укрлендфармінг" звернувся до бондхолдерів з проханням про перегляд умов погашення боргу, прострочивши виплату купона по облігаціях-2018 року 29 березня 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні компанії на Лондонській фондовій біржі, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Ukrlandfarming PLC знаходиться в процесі підготовки пропозиції щодо її 500 млн доларів бондів з погашенням 2018 року", - сказано в ньому.

Нагадаємо, бонди були випущені в 2013 році, лід-менеджером виступив німецький Deutsche Bank.

Реклама:

Згідно з повідомленням, компанія розраховує поділитися з держателями облігацій інформацією про запропоновану схему реструктуризації найближчим часом.

Пропозиція буде включати в себе прохання про реструктуризацію, зокрема, про терміни купонних виплат.

Поки на сайті умов реструктуризації немає. У лютому, за даними сайту Debtwire, інформація про те, що УЛФ не зможе виплатити купон, вже була відома бондхолдерам.

За словами аналітика інвестиційної компанії Concorde Capital Романа Тополюка, такі дії з боку компанії свідчить про те, що "Укрлендфармінг" має розрив між власним операційним грошовим потоком і запланованими платежами з обслуговування боргу.

Нагадаємо, в минулому році компанія "Авангард", яка входить в УЛФ, домоглася реструктуризації боргу по ерооблігаціям-2016.

Тоді Верховний суд Англії та Уельсу ратифікував операцію з реструктуризації єврооблігацій агрохолдингу "Авангард" Олега Бахматюка на 200 млн доларів з погашенням 29 жовтня 2015 року.

Згідно з повідомленням "Авангарду" на сайті Лондонської фондової біржі, Avangard Investments Public Limited 22 жовтня скликав збори кредиторів.

В результаті 99,51% бондхолдерів погодилися на реструктуризацію 99,89% єврооблігацій. 0,49% кредиторів, у власності яких 0,11% бондів, проголосували проти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: