"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Shell пояснили, чому не пустили інспекторів для відбору проб палива

Четвер, 3 березня 2016, 11:51

Автозаправна станція Shell в Києві не допустила інспекторів Держслужби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів до відбору проб палива з метою проведення перевірки на відповідність нормам через відсутність керівництва.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

"На всіх своїх АЗС компанія Shell реалізує виключно високоякісне пальне, що підтверджується сертифікатами якості для кожної партії пального та контролюється шляхом відбору проб з кожної партії пального сертифікованою лабораторією. Крім того, усі АЗС мережі проходять регулярну перевірку від Держпродспоживстандарту", - йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що 22 cічня на АЗС Shell №4038 за адресою міста Київ, Столичне шосе, 20 склалося непорозуміння, внаслідок якого інспектори товариства захисту прав споживачів не змогли відібрати проби пального для перевірки якості.

Реклама:

"Непорозуміння сталося через відсутність керівництва АЗС. Компанія Shell провела внутрішнє розслідування, за результатами якого була також проведена необхідна роз’яснювальна робота з персоналом для усунення подібних випадків у майбутньому", - повідомляє прес-служба.

"Від імені компанії Shell, ми перепрошуємо за прикрий випадок і запевняємо, що всі АЗС компанії відкриті до перевірок пального з боку компетентних державних органів відповідно до визначених законодавством правил та процедур", - наголошується у прес-релізі.

У компанії також зазначили, що подібні перевірки на АЗС Shell вже успішно проводилися.

"Одна з останніх була здійснена Держінспекцією з питань захисту прав споживачів 22 лютого 2016 року на АЗС Shell в Одесі", - заявили у Shell.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що третина проб бензину, відібраних для дослідження на різних заправках у Закарпатській, Чернігівській, Вінницькій, Одеській та Київській областях, не відповідають державним стандартам якості.

Як відомо, у січні 2016 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив взяти проби пального на всіх основних АЗС Києва та області. 

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!