Податківці прийшли з обшуком до Торгово-промислової палати

Понеділок, 21 березня 2016, 19:05

Слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Києва розслідується кримінальне провадження відносно службових осіб Торгово-промислової палати за фактом ухилення від сплати податків на загальну суму понад 30 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

Як наголошується, неодноразові запити слідчого про надання документів фінансово-господарської діяльності службовими особами Торгово-промислової палати були проігноровані.

"Ухвала слідчого судді про надання первинних документів також залишена без виконання, відповідні документи підприємством не надано", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

"Оскільки підприємством ігноруються законні вимоги слідчого з надання документів, з метою встановлення об’єктивної істини, на підставі ухвали слідчого судді, працівниками фіскальної служби проводиться обшук за адресою знаходження офісного приміщення Торгово-промислової палати", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також повідомили, що Фіскальна служба Києва і в подальшому буде вживати заходів щодо виявлення фактів ухилення від сплати податків і притягнення винних осіб до відповідальності.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!