Uber планують запустити у Львові

Субота, 19 березня 2016, 17:47

Міжнародний сервіс таксі Uber після запуску в Києві почне свою роботу у Львові.

Про це заявив позаштатний радник мера Львова Андрія Садового з питань інновацій і інвестицій Ілля Кенігштейн на своїй сторінці в Facebook.

Uber после Киева решили запускаться во Львове. Скоро приедет команда из европейского офиса, чтобы самостоятельно убедить...

Опубликовано Ilia Kenigshtein 17 марта 2016 г.

"Uber після Києва вирішив запускатися у Львові. Скоро приїде команда з європейського офісу, щоб самостійно переконатися, що тут і як ", - написав він.

Реклама:

Він нагадав, що якщо все піде за планом, то в Києві Uber запуститься в кінці березня-початку квітня.

Як відомо, 25 лютого кілька десятків таксистів мітингували під Київською адміністрацією з вимогами визнати таксі міським пасажирським транспортом і озвучити позицію влади щодо запуску сервісу Uber в Києві.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що у онлайн-сервісу особистих водіїв Uber в Україні з'явився офіційний партнер - Uberlin.com.ua.

На сайті Uberlin зазначено, що комісія для водіїв, які почнуть з ним роботу, становитиме 6% (При виконанні 40 поїздок на тиждень).

Крім того, додатково потрібно буде сплатити податок - 5%. Також можна платити комісію кожен день в розмірі 10% від замовлень. Є і фіксований тариф - 500 гривень на тиждень.

На сайті також зазначено, що водії набираються відразу на два види сервісу: бюджетного UberX і преміум - UberBlack.

Правда, консультант Uberlin поки точно не впевнений, з якого сервісу Uber почне в Україні. Список марок автомобілів теж попередній.

У грудні стало відомо, що Uber найближчим часом може вийти на український ринок.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: