"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Насіров запевняє, що реформа ДФС йде "повним ходом"

Середа, 16 березня 2016, 13:49

Глава Державної фіскальної служби запевняє, що реформа ДФС йде "повним ходом"

Про це він розповів в інтерв'ю "Українським новинам".

"Реформа йде повним ходом. І це не тільки перевірка співробітників на благонадійність. У нас є чіткий план дій, за яким ми рухаємося. Визначено пріоритетні функціональні напрямки діяльності ДФС, є розуміння тих результатів, яких ми хочемо досягти до кінця року", - зазначив Насіров.

За його словами, в пріоритетах - адміністрування податків і зборів, своєчасне відшкодування ПДВ, юридичні питання, наприклад, впровадження однорівневої системи апеляцій, розвиток електронних сервісів для платників податків, боротьба з корупцією.

Реклама:

"Нова кадрова політика - також одне з важливих перетворень в ДФС. Тут і оптимізація штату, і відбір людей за абсолютно новими для служби методиками, в тому числі за допомогою тестування", - уточнив глава служби.

Крім того, Насіров заявив, що тестування вже пройшли близько тисячі чоловік, а якщо бути точним - 952.

"Це керівники всіх рівнів в Центральному апараті та ключові керівники в регіонах. Ми б хотіли розширити коло тестованих, розробити свої тести. І ми до цього прийдемо... Тестуємо ми не тільки на благонадійність, ми також оцінюємо професіоналізм і лідерські якості керівників", - уточнив він.

При необхідності співробітники проходять додаткову співбесіду в департаменті внутрішньої безпеки і перевірку на поліграфі, підсумував Насіров.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: