З наступного тижня розпочнеться ремонт траси Одеса-Рені

Неділя, 13 березня 2016, 10:54

Ремонт траси Одеса-Рені планують почати вже наступного тижня з ділянки в районі села Монаші (83-84 км).

Про це повідомляє видання "Бессарабія Інформ", з посиланням на повідомлення начальника Служби автодоріг Одеської області Олександра Ланге-Чалого.

За його словами, потім дорожники приступлять до ремонту траси в районі Татарбунарів. Це станеться орієнтовно в кінці квітня.

Також, глава Служби автодоріг повідомив, що ремонт траси буде починатися з боку Рені.

Реклама:

"Роботи треба починати з боку Рені, так як це, скажімо так, побажання не тільки наше. Ми враховуємо побажання людей. Там дорога знаходиться в гіршому стані, тому прийнято таке рішення", - заявив він.

Всього по 19 лотам, на які розділили трасу планується відремонтувати трохи більше 80 кілометрів дороги. Загальна вартість робіт складе близько мільярда гривень.

Гроші планується брати з Фонду регіонального розвитку, митних надходжень, коштів, передбачених бюджетом Автодору і кредитів.

Закінчення ремонту траси заплановано на кінець жовтня поточного року.

Про те, що планується почати ремонт траси Одеса-Рені, губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив 15 жовтня минулого року.

Траса Одеса-Рені, протяжність якої становить 295 кілометрів, є частиною міжнародного напрямку Е-87.

Раніше в матеріалі "Дороги ганьби. Чи з'явиться в Україні траса імені Саакашвілі", ЕП писала про те, що дана траса є однією з найскладніших і найнебезпечніших в Україні.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: