Тимошенко "живе" на 6300 гривень в місяць і не має жодної машини

Понеділок, 29 лютого 2016, 14:46

Юлія Тимошенко в минулому році отримувала близько 6,3 тисячі гривень на місяць заробітної плати.

Про це йдеться в її декларації, оприлюдненій на сайті парламенту.

Загальна сума сукупного доходу Тимошенко, включаючи зарплату та інші виплати, становила 75 616 гривень. Це все доходи, вказані депутатом як зароблені нею особисто.

У той же час, в графі "Отримані з джерел за межами України членами сім'ї декларанта" вказана сума 138 тисяч доларів (близько 3 млн грн).

Реклама:

У розділі про нерухомість вказано орендований житловий будинок площею 588 квадратних метрів, а також право користування квартирою на 59,4 квадрата.

Згідно з декларацією, Тимошенко не володіє, та не орендує і не має інших прав користування на будь-які транспортні засоби - цей розділ не містить ніяких даних.

Однак члени сім'ї лідера Батьківщини мають Mercedes GL 350, ГАЗ 14 Чайка і CDL.

На рахунку в "Ощадбанку" задекларовано 486 тисяч гривень, в "Фідобанк" - 2,9 млн грн на рахунку членів сім'ї.

Крім того, на членів сім'ї оформлені внески на загальну суму 1,18 млн грн до статутного капіталу дев'яти підприємств: "Геофорс", "Фармасепт", "Проект А", "Євразійський торговий дім", "Агросоюз Фінекс", "Леді Ю", "Деосепт", "Радекс-Трипілля", "Радекс-груп".

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: